Saari

De naam Saari

Het hout van onze woning en B&B komt uit Finland. Saari betekent eiland in het Fins, vandaar de toepasselijke naam van de B&B op ons eiland(je).

Ontstaan
Voor de bouw van onze woning hebben wij eerst een kleinere woning laten bouwen waar wij gedurende de bouw in zijn gaan wonen. Vooraf ontstond al het idee om deze als B&B te gaan verhuren wanneer wij zouden overgaan naar de nieuwe woning.


U bent van harte welkom bij BB Saari!

– Roy & Monique

Kamers

De grootste kamer heeft een 2-persoons boxspring met een ladenkast. De iets kleinere kamer heeft een twee 1-persoons boxsprings met een ladenkast. De kleinere kamer heeft een stapelbed.
In totaal zijn er 6 slaapplaatsen waarvan het stapelbed vooral geschikt is voor kinderen.

De woonkamer heeft een verwarming / airco, een keuken met vaatwasser, waterkoker, koffiezetapparaat, combimagnetron, koelkast en broodrooster. Er is een (kleine) badkamer met toilet, wastafel en douche. Er is geen separaat toilet.
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en liggen badhanddoeken klaar.

In principe zijn dieren in onze B&B niet toegestaan. Voor de Australian Labradoodles maken wij een uitzondering aangezien wij deze zelf fokken en weten dat ze niet verharen, vrijwel geen allergische reactie geven en een geweldig karakter hebben.
Wij kunnen hierop geen uitzonderingen maken.

Foto’s